Selasa, 3 Disember 2013

Gambar Kemalangan Paul Walker

Pelakon siri Fast Furious, Paul Walker dilaporkan meninggal dunia di dalam sebuah kemalangan ngeri yang berlaku di Santa Clarica, California beberapa jam yang lalu.

Paul yang terkenal dengan watak Brian O’Connor dikatakan gagal mengawal Porshe Carrera GT baru milik beliau sebelum melanggar sebuah tiang telefon di tepi jalan yang mengakibatkan kenderaan tersebut meletup.
Turut meninggal di dalam kemalangan ini ialah seorang penumpang yang masih belum dikenal pasti. Beliau dilaporkan berada di Santa Clarica untuk mengadiri sebuah pameran kereta yang dianjurkan untuk mengutip derma untuk mangsa Taufan Haiyan di Filipina.Kereta yang dinaiki Paul Walker hangus terbakar selepas terlibat kemalangan.Paul Walker meninggal ada usia 40 tahun.


Bersama crew filem Fast & Furious.Laman twitter turut memberitahu peminat Paul Walker tentang kematian akibat kemalangan tragik.


Admin Facebook Paul Walker mengesahkan kematian pelakon itu.


Paul Walker dikhabarkan sebagai penumpang dalam kejadian maut ini dan bukannya sebagai pemandu seperti laporan awal.


Bomba memadam kebakaran dari kereta itu.


Keadaan kereta Paul Walker sebelum kemalangan.


Kematian beliau sangat mengejutkan kerana hanya 2 hari yang lalu sebuah teaser untuk Fast and Furious 7 menunjukkan babak beliau di majlis pengkebumian Hahn (lakonan Sung Kang) yang terbunuh di dalam kereta yang juga terbakar.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan